Magyar | Deutsch | English
Tisza Automotive Kft.
  Ügyfél bejelentkezés
  Felhasználónév
 
  Jelszó
 
 
 
 
 
 
          
Minőségbiztosítás
  Tisza Automotive Kft. - Minőségbiztosítás a műszaki műanyagok gyártásában

Minőségpolitikai nyilatkozata

A Tisza Automotive Kft startégiai célja, hogy fröccsöntéssel és extrúziós fúvással készített és a vevők igényei alapján tovább feldolgozott, szerelt autóalkatrészeket, műszaki műanyag termékeket gyártson az ügyfelei teljes megelégedésére. A piac speciális igényeinek megfelelően a szervezet IATF 16949 és ISO 14001 szerint tanúsított rendszert működtet.

Alapelveink

 
 

A minőségirányítási rendszerünk és a termékeink fejlesztése minden szervezetnek és minden munkatársunknak folyamatos feladata.

 
 

Olyan hatásos minőségirányítási rendszert kell működtetni, amely konform az IATF irányelveivel és az ügyfeleink elvárásaival. A vezetés minden szintje elkötelezett a célokat támogató szabályok megalkotása és betartása vonatkozásában.

 
 

Feladatunk a gazdálkodásunkban szerepet játszó összes érdekelt fél igényeinek megismerése és a lehetőségeink szerint ezen igények magas szintű teljesítése:

 
 

vevői igények kielégítése,

 
 

törvényi, jogszabályi követelményeknek való megfelelés,

 
 

tulajdonosi követelmények kielégítése, teljesítése,

 
 

dolgozók, munkatársak elvárásainak való megfelelés,

 
 

beszállítókkal, alvállalkozókkal kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítása,

 
 

környezetünkben működő cégek, szervezetek és a cégünk közötti korrekt kapcsolat, együttműködés kialakítása.

 
Az alapelveket emberek képviselik, céljaink elérésében az emberek munkálkodnak, fejlődésünkben nagymértékben támaszkodunk tapasztalt és képzett munkatársainkra.

Társaságunk oktatással, képzéssel és aktív kommunikációval segíti jelen minőségpolitika megértését és végrehajtását. A munkatársaink és munkánkban résztvevő partnereink felé elvárás - mert közös érdekünk -, hogy tevékenységüket ezen nyilatkozat szellemében végezzék.
 
Tiszaújváros, 2017.09.01.

 

 

 
 

 

 
 
 

 

 
A Tisza Automotive Kft. folyamatszemléletű irányítási rendszere

A minőség- és környezetirányítási rendszereink működtetése része azoknak a szervezési és irányító folyamatnak, amellyel a vállalkozás fő tevékenységét támogatjuk. A fő tevékenység szűkebb értelemben véve műszaki műanyag termékek gyártása, tágabb értelemben a műszaki műanyag terméket vásárló vevők igényeinek kielégítése. A vevői igényeket vállalati célokká transzformájuk, a célok elérését lehetőleg mérőszámokkal mérhető módon értékeljük és eltérés esetén beavatkozunk. Ezen bonyolult, többször ismétlődő ciklus kereteit, szabályait adják az irányítási rendszereink, amelyek közül a minőség- és környezetirányítási rendszereinket külső, független féllel auditáltatjuk.

 

 
 
 
 

 
    Copyright Tisza Automotive Kft. 2012