Magyar | Deutsch | English
Tisza Automotive Kft.
  Ügyfél bejelentkezés
  Felhasználónév
 
  Jelszó
 
 
 
 
 
 
          
Környezetvédelem
  Tisza Automotive Kft. - ISO 14001 szerint tanúsított környezetirányítási rendszer

A Tisza Automotive Műanyagfeldolgozó Kft. környezeti politikája (részlet)

A Tisza Automotive Kft. egy dinamikusan fejlődő cég, melynek fő profilja a fröccsöntéssel és extrúziós fúvással előállított autóalkatrészek gyártása. A Tisza Automotive Kft minden tevékenységében szem előtt tartja a környezet védelmét, a körülöttünk lévő világ környezeti hatásoktól való megóvását. Az elhivatottságot szemlélteti, hogy 1998. januárjától MSZ EN ISO 14001:1996 szabvány szerinti Környezetközpontú Irányítási Rendszert működtet. 2006-ban megtörtént az MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti tanúsítás. Célunk a legmagasabb szintű vevői megelégedettség elérése, úgy hogy mindeközben szem előtt tartjuk a környezetvédelmi elvárásokat. A bevezetett környezetirányítási rendszer biztosítja, hogy fő tevékenységünk mellett a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdések megfelelő súllyal érvényesüljenek és a folyamatok – amelyek hatással lehetnek a környezetre – szabályozottan működjenek.

A gazdálkodási, termelési folyamatok környezeti hatásainak minimalizálása érdekében végzett tevékenységünk alappilléreit a következőkben rögzítjük:

 
 

Alapvetőnek tekintjük, hogy megfeleljünk a környezetvédelmi jogszabályoknak, előírásoknak, illetve a szervezetünk által rögzített szabályoknak.

 
 

A jelenlegi technológiák alkalmazásánál, továbbfejlesztésénél, illetve új technológiák alkalmazásánál a környezetvédelmi szempontok figyelembevétele és betartása szerves része a tevékenységünknek.

 
 

Folyamatosan vizsgáljuk és feltárjuk a tevékenységünk környezeti hatásait, törekszünk azok megszüntetésére, minimális szintre való csökkentésére.

 
 

Szolgáltatóink, alvállalkozóink környezetvédelmi teljesítményét folyamatosan követjük és értékeljük, illetve ösztönözzük a megfogalmazott alapelvek betartására.

 

 
 
 


 

 

 
 

A keletkezett hulladékok kezelése, lehetőség szerinti minél szélesebb körű újrahasznosítása, mennyiségének minimalizálása, az energiafelhasználás hatékonyságának növelése összhangban van a Társaság gazdasági érdekeivel.

 
 

Munkavállalóink folyamatos képzésével el szeretnénk érni, hogy az ismeretek szintje növekedjen és dolgozóink megértsék, fontosnak érezzék környezetvédelemi intézkedéseink betartását.

 
 

A rendszer működésének ellenőrzése és folyamatos fejlesztése céljából előre meghatározott gyakorisággal auditokat végez.

 
    Copyright Tisza Automotive Kft. 2012