Magyar | Deutsch | English
Tisza Automotive Kft.
 
Kezdőoldal
  Ügyfél bejelentkezés
  Felhasználónév
 
  Jelszó
 
 
 
Tisza Automotive Kft. - Műanyagok fröccsöntése, extrúziós fúvása
 
 

Szakértelem a műanyagfeldolgozásban

Megbízható üzleti partnert keres műanyag termékek sorozatgyártásához? Fröccsöntött vagy fújt alkatrészeket szeretne gyártatni? Olyan szakemberekkel szeretne együtt dolgozni, akik az Ön szakembereivel együttműködve részt tudnak venni a teljes termékfejlesztési és gyártási folyamatban? Mi, itt a Tisza Automotive Kft.-nél felkészültünk a kihívásokra. Több évtizedes tapasztalattal a műanyagfeldolgozás területén, magasan képzett szakembereinkkel, teljes beszállítói láncunkkal örömmel segítünk Önnek elképzelései megvalósításában a néhány ezer darabos gyártástól a többszázezres volumenű termékgyártásig egyaránt.

Folyamatosan fejlesztjük készségeinket, képességeinket, kapcsolatainkat, mely folyamat eredményeként mára komplex szolgáltatást tudunk nyújtani vevőinknek a terméktervezésben való részvételtől a proto- és végleges szerszám gyártáson át a specifikációknak megfelelő műanyag késztermék előállításáig és beszállításáig.

 

 
 

Weboldalunkon részletesebben is megismerheti cégünket, alkalmazott technológiáinkat, illetve bejelentkezés után hozzáférhet online adatbázisunkhoz is.

 
    Copyright Tisza Automotive Kft. 2012