Magyar | Deutsch | English
Tisza Automotive Kft.
  Ügyfél bejelentkezés
  Felhasználónév
 
  Jelszó
 
 
 
 
 
 
          
Hírek, aktualitások
  Tisza Automotive Kft. - Hírek, aktualitások

2011 szeptember

Új vezető a minőségbiztosítást, környezetirányítást magába foglaló integrált irányítási rendszerek területén.

2011 szeptemberétől Oroszné Nagy Tímea új vezetőként irányítja a minőségbiztosítást, környezetirányítást is magába foglaló integrált irányítási rendszerek területét. Tímea személyében egy kiválóan képzett, tapasztalt szakember került vezető szerepbe, aki 2002 óta töltött be fontos beosztásokat a minőségirányítás területén.

 

2012 január

Szervezeti átalakítás a környezetirányítás területén.

A környezetirányítási terület jelentőségének megfelelően egy önálló KIR vezetői munkakört betöltéséről határozott a cég vezetése. Az intézkedéssel a területen megnövekedett feladatokra reagálunk, illetve eleget teszünk az ügyfeleink igényeinek. A KIR vezetői munkakört Dankó Nikoletta tölti be, aki fiatal szakemberként 2012 januárjában csatlakozott a csapatunkhoz.

 

2012 február

Az ARRK bejelentette, hogy értékesíteni kívánja az ARRK Hungary Kft-ben meglévő üzletrészét - EUROPEAN PLASTICS NEWS

 

 

2012 május

A cég értesítette partnereit, hogy új néven folytatja tovább a tevékenységét.

Az ARRK Corporation a megváltozott csoport stratégiával összhangban úgy döntött, hogy értékesíti a cégben birtokolt üzletrészét. Az értékesítési folyamat során a résztvevők folyamatosan biztosították a zavartalan üzletmenet feltételeit. A folyamat zárásaként 2012 áprilisában a menedzsmenttel szorosan együttműködő hazai befektetői társaság vásárolta meg a céget. Az új nevén Tisza Automotive Kft. tevékenysége fókuszában a műszaki műanyag termékek gyártása áll, továbbra is kiemelt fontosságúan kezelve az autóipari területet.

 

2012 július

Interjú Holló László ügyvezetővel a Műanyag és Gumi szakfolyóirat 7. számában

 

 

2013 szeptember

A Tisza Automotive Kft. megjelenése az autopro.hu honlapán.

 

2018 július

A Tisza Automotive Kft csatlakozott az AD Plastik cégcsoporthoz, amely Horvátország, Oroszország, Szerbia, Románia mellett már Magyarországon is gyártó üzemekkel rendelkezik. Az AD Plastik d.d.o aqvizíciójáról több európai szaklap is hírt adott. A Tisza Automotive Kft ügyvezetőihez csatlakozott Daniel Kovač.

 

 

 

 

 
    Copyright Tisza Automotive Kft. 2012